Ellen: Het effect van de coaching uit zich bij mij vooral in meer rust waardoor ik beter functioneer en mijn omgeving meer geniet.       
Gwen: Voor mij als coachingsleek 😉 was dit precies goed.
Voor mij persoonlijk was het vooral fijn om over de situatie te praten en het was fijn dat het vooral niet te zwaar gemaakt werd.    
John Kiel: Ik heb de sessies als prettig ervaren, dit heeft vooral ook met jou als coach te maken. Je neemt de tijd, luistert goed en weet de deelnemer in zijn waarde te laten.
Dit heb ik zeer gewaardeerd. En in mijn optiek is dit de manier waarop je het meeste kunt bereiken met het werken met mensen.  
Rowena van den Hurk: Je hebt me goed ‘gelezen‘  
Sander: De coaching heeft me inzicht gegeven in hoe ik als persoon in elkaar zit.
Ik heb geleerd naar mezelf te luisteren en zelf de regie te nemen over mijn eigen geluk.  
Joost Koek: Door mijzelf te laten zoeken naar de kern van een probleem, kon ik zelf stappen maken in het verbeteren hiervan, persoonlijk een erg prettige aanpak.
inmiddels ben ik in staat om volledig anders naar hetzelfde probleem te kijken.
Dick Klein: Het was fijn dat ik in een drukke periode werd gedwongen om juist stil te staan bij eigen doelen. Het heeft me sterker gemaakt door deze ruimte ook te pakken.
Geholpen om het overzicht te bewaren en niet te verzuipen in het werk.   
Docent VO: Rust, meer zelfkennis, gevoel dat ik er mag zijn en mag vragen wat ik nodig heb, erkennen van gevoelens. Ik weet meer wat ik kan doen om te voorkomen dat ik in eenzelfde situatie terechtkom.  
SAMSUNG CSC